HUNDEOPHOLD OG -PASNING PÅ SJÆLLAND

​– førsteklasses hundepension

Søger du et sted hvor din hund kan bo i ferier, weekender eller lange ophold, så er AA Hundecenter på Sjælland den perfekte mulighed. Når du lejer dig ind hos os er hundene sikret store lyse værelser med adgang til udendørs terrasser, 13 tønder land, luftestier i naturskønne omgivelser – og meget mere!​

FOR spørgsmål:

Udfyld og send nedenstående kontaktformular og vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

AA Hundecenter er en grøn hundepension:

Vores vindmølle producerer al den strøm som vi anvender og naturligvis har vi også vores eget rensningsanlæg som sender vores spildevand renset tilbage til naturen. Endvidere tager vi stort hensyn til biodiversiteten, idet vores 13 tdr land store hundeskov står uplejet hen. Skoven må vokse, stå og falde som naturen selv ønsker det, hvilket giver et mangfoldigt dyre- og insektliv til glæde for vildtet, naturen og for fremtiden.

Det skylder du din bedste ven!

Vi opfylder alle lovkrav og godkendelser. Disse kan naturligvis også fremvises. Vi og vores professionelle personale, er hele dagen omkring hundene. For os er det vigtigt, at din hunds faciliteter er perfekte, så du kan være sikker på, at hundeopholdet foregår i kærlige rene og dejlige omgivelser.

Lidya og Jan byder alle velkommen til hundepasning på Sjælland

Vi byder alle hundeejere og hunderacer velkomne her i AA Hundecenter. Det er vigtigt for os, at du som hundeejer ved, at din hund aldrig blot vil blive betragtet som en ting til opbevaring hos os.

Din hunds ophold handler ikke kun om, at din hund har mad, drikke og tag over hovedet. Vi ser også fx menneskelig kontakt, frisk luft og renlighed som en vigtig del af din hunds basale behov. Lej et værelse til din hund hos AA Hundecenter på Sjælland så er der  - hvis du ønsker det - mulighed for:

  • ​Luftning i naturskønne omgivelser
  • ​Løbegårde på græs
  • ​Legestuer og legetider
  • ​Kælerunder flere gange dagligt
  • ​Og meget, meget mere!

Hundene overvåges hele døgnet

At være ejer af en hundepension betragter vi som at være forældre til  børn. Derfor er vi til rådighed over for din hund alle døgnets 24 timer.​

I AA Hundecenter på Sjælland, lejer du hundens eget værelse med adgang til en udendørs solterrasse. Den er, på sit værelse, uforstyrret af sine nabohunde, da der er lukket afskærmning imellem hundene. Det minimerer risikoen for, at din hund lader sig stresse af de øvrige hunde. Afstanden til hundene overfor er 2,5 meter, og det er uden for hundenes umiddelbare irritationsafstand.

​Har du akut brug for et værelse til din hund?

Kommer du fx til skade og får akut brug for at din hund bor hos os, så står AA Hundecenter klar til at afhente hunden på din bopæl såvel som at aflevere den igen, når du er raskmeldt.

Sammen aftaler vi hvordan opholdet skal være.

Har din hund særlige behov eller sygdomme som vi skal være opmærksomme på, det kan være medicin eller særligt foder, så medbringer du blot dette, som vi giver efter din anvisning. Det er vigtigt at medbringe lidt ekstra i tilfælde af at opholdet bliver forlænget eller du bliver forsinket.

Kontakt AA Hundecenter for et ophold til din hund her hos os på Sjælland

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller for yderligere information.

Benyt vores online reservationsformular eller ring til os på telefon 27 80 10 00. Du er også meget velkommen til at skrive en e-mail til os: hundepension@aahundecenter.dk

Venligst anvend ikke SMS

Vi ser frem til at tilbyde din hund et dejligt ophold her i hundepensionen

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Firmainformation

AA Hundecenter v./ Lidya og Jan Sørensen

CVR-nummer: 31375991

Klokkergårdsvej 15, 4684 Holmegaard

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Hverdage:​

08:00-10:00 + 16:00-18:00

Weekend & helligdage

09:00-10:00 + 16:00-18:00

Telefontid alle dage fra kl. 08:00 til kl. 18:00.