​​Telefon: ​27 80 10 00 

Førsteklasses hundepension

  • mere end 25 års erfaring

Masser af plads og udeliv

Hundepasning på Sjælland

​– førsteklasses hundepension

Søger du et sted at få din hund passet i ferier eller weekender, så er AA Hundecenter på Sjælland den perfekte mulighed. Når du lejer dig ind hos os er hundene sikret store lyse værelser med adgang til udendørs terrasser, 13 tønder land, luftestier i naturskønne omgivelser – og meget mere!

AA Hundecenter er en grøn hundepension:

Vores vindmølle producerer al den strøm som vi anvender og naturligvis har vi også vores eget rensningsanlæg som sender vores spildevand helt rent tilbage til naturen. Endvidere tager vi stort hensyn til biodiversiteten idet vores 13 tdr land store hundeskov står uplejet hen, idet skoven må vokse, stå og falde som naturen selv ønsker det, hvilket giver et mangfoldigt dyre- og insektliv til glæde for vildtet, naturen og for fremtiden.

Det skylder du din bedste ven!

Vi opfylder alle lovkrav og godkendelser. Disse kan naturligvis også fremvises. Vi har et professionelt personale, som hele dagen er omkring hundene. For os er det vigtigt, at din hunds faciliteter er perfekte, så du kan være sikker på, at hundeopholdet foregår i kærlige og dejlige omgivelser.

Lidya og Jan byder alle velkommen til hundepasning på Sjælland

Vi byder alle hundeejere og hunderacer velkomne her i AA Hundecenter. Det er vigtigt for os, at du som hundeejer ved, at din hund aldrig blot vil blive betragtet som en ting til opbevaring hos os.

Din hunds ophold handler ikke kun om, at din hund har mad, drikke og tag over hovedet. Vi ser også fx menneskelig kontakt, frisk luft og renlighed som en vigtig del af din hunds basale behov. Lej et værelse til din hund hos AA Hundecenter på Sjælland så er der  - hvis du ønsker det - mulighed for:

  • ​Luftning i naturskønne omgivelser
  • ​Løbegårde på græs
  • ​Legestuer og legetider
  • ​Kælerunder flere gange dagligt
  • ​Og meget, meget mere!

Hundene passes og overvåges 24 timer i døgnet

At være ejer af en hundepension betragter vi som at være forældre til  børn. Derfor er vi til rådighed over for din hund alle døgnets 24 timer.​

I AA Hundecenter på Sjælland, lejer du hundens eget værelse med adgang til udendørs solterrasse. Den er, på sit værelse, uforstyrret af sine nabohunde, da der er lukket afskærmning imellem hundene. Det minimerer risikoen for, at din hund lader sig stresse af de øvrige hunde. Afstanden til hundene overfor er 2,5 meter, og det er uden for hundenes umiddelbare irritationsafstand.

​Har du akut brug for pasning af din hund?

AA Hundecenter tilbyder især ældre og enlige at få passet hunden med kort varsel. Kommer du fx til skade og får akut brug for at din hund bor hos os, så står AA Hundecenter klar til at afhente hunden på din bopæl såvel som at aflevere den igen, når du igen er raskmeldt.

Har din hund særlige behov eller sygdomme som vi skal være opmærksomme på, det kan være medicin eller særligt foder, så medbringer du blot dette, som vi giver efter din anvisning. Det er vigtigt at medbringe lidt ekstra i tilfælde af at opholdet bliver forlænget eller du bliver forsinket.

Kontakt AA Hundecenter for hundepasning på Sjælland

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller for yderligere information.

Benyt vores online reservationsformular eller ring til os på telefon 27 80 10 00. Du er også meget velkommen til at skrive en e-mail til os: hundepension@aahundecenter.dk

Vi ser frem til at tilbyde din hund et dejligt ophold her i hundepensionen

Nyheder:​

Ved enhver henvendelse til AA Hundecenter gør brug af e-mail eller ring til os.

Brug ikke SMS på telefonen.

​Har du spørgsmål eller brug for mere information?

Udfyld og send nedenstående kontaktformular og vi svarer tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Se vores dejlige omgivelser her  >>

Luksus hundepension til din hund.

Beliggende på Sjælland mellem Næstved og Rønnede kun 35-40 minutters kørsel fra København.​

Du er altid velkommen til at ringe eller booke et ophold online.

Se flere billeder

Adresse​

​AA Hundecenter

Klokkergårdsvej 15

4684 Holmegaard

Kontakt​

​Telefon: ​27 80 10 00

​E-mail: hundepension@aahundecenter.dk

CVR: 31375991​

Åbningstider​

Hverdage: ​08:00-10:00  + 16:00-18:00

Weekend & helligdage: 09:00-10:00 + 16:00-18:00

Telefontid alle dage fra kl. 08:00 til kl. 18:00