​​Telefon: ​27 80 10 00 

Førsteklasses hundepension

20 års erfaring

Masser af plads og udeliv

Svømmehallen lukket på ubestemt tid.

På grund af olieforurening under svømmehalsbygningen er svømme- hallen lukket på ubestemt tid.

​Der er efterhånden rigtig mange hundesvømmehaller i Danmark, og det kan være svært at vælge, for de ser alle både dejlige og indbydende ud. AA Hundecenter var i 1997 de første i Danmark, som byggede en svømmehal kun for hunde.

Vi har igennem årene opnået den største erfaring i hundesvømning, uanset om det er svømning for sjov, eller om det gælder genoptræning efter ulykker, sygdomme eller operationer. Vi er de mest erfarne i branchen og vi ligger inde med den absolut største viden på området.

Vores hundesvømmehal er beliggende nær Vordingborg, Haslev og Næstved, og vi tager naturligvis imod hunde fra hele Sjælland.

Derfor er hundesvømning en god ide

Svømmetræning er for hunde – som for mennesker – den mest skånsomme træningsform af alle. Der er tale om ren muskeltræning, som aktiverer alle hundens muskler. 

Da der kun er tale om muskeltræning, er det stort set umuligt at beskadige en hunds knoglesystem under svømmetræning, da der ikke er nogen som helst påvirkning af hundens knogler i modsætning til f.eks gåture, løb eller waterwalk, hvor der kan være en ret betydelig belastning af knoglesystemet.
​​

                 Svømmehallen er åben alle dage fra

                  ​              Lukket på ubestemt tid

               Svømmetider kan kun bestilles telefonisk                                                        fra kl. 8.00 til kl. 10.00


Er hunden meget svag, kan den i begyndelsen anvende svømmevest under sin træning, men vesten skal fjernes, så snart hunden evner at svømme ved egen kraft. Sunde og raske hunde anvender ikke svømmeveste, da hundene lærer at svømme selv.

​​

I AA Hundecenter får man naturligvis altid professionel hjælp i starten, hvorved det sikres, at ingen gør noget forkert, som kan ødelægge resultatet.

Kontakt os og hør mere om svømmetræning for hunde

Ønsker du yderligere information om vores svømmecenter eller hundesvømning generelt, er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Ellers spørg din dyrlæge til råds vedrørende svømmetræning.

AA Hundecenter tilbyder hvalpe- og unghundehold en introduktion i hundesvømning sammen med en rundvisning i vores dejlige hundehotel. 

             Disse introduktionskurser er  ganske gratis.

Er du hundetræner så ring og aftal en tid for dit hvalpe- eller unghundehold på telefon: 27 80 10 00  så sørger vi for en god og sjov oplevelse. 

Hundesvømning sker helt på hundeejerens ansvar og hunde er kun forsikret via de forsikringer som er tegnet af hundeejeren.​

Hunde kan i almindelighed starte på hundesvømning når de er 8 til 10 uger gamle. 

Undtaget er dog kortsnuede hunderacer som især: Engelsk- og Fransk Bulldog samt Mops der p.g.a deres i forvejen udsatte luftvejssystem først må starte hundesvømning når de er omkring 6 måneder gamle.

Nyheder:​

På grund af Covid 19 holder vi ikke ferielukket i 2020

​Har du spørgsmål eller brug for mere information?

Udfyld og send nedenstående kontaktformular og vi svarer tilbage snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder:​

​Se vores dejlige omgivelser her  >>

Luksus hundepension og svømmecenter til din hund.

Beliggende på Sjælland mellem Næstved og Rønnede kun 35-40 minutters kørsel fra København.​

Du er altid velkommen til at ringe eller booke et ophold online.

Se flere billeder

Udtalelser fra Trustpilot

Adresse​

​AA Hundecenter

Klokkergårdsvej 15

4684 Holmegaard

Kontakt​

​Telefon: ​27 80 10 00

​E-mail: hundepension@aahundecenter.dk

CVR: 31375991​

Åbningstider​

Hverdage: ​08:00-10:00  + 16:00-18:00

Weekend & helligdage: 09:00-10:00 + 16:00-18:00

Telefontid alle dage fra kl. 08:00 til kl. 18:00